Afla care vedeta din Romania are datorii imense la intretinere

Vica Blochina, fosta iubita a lui Victor Piturca, celebrul antrenor de fotbal cu care are un copil, are la activ trei procese pe care ASociata de Proprietari a blocului unde are imobilul aceasta.

Vedeta locuieste intr-un apartament in centrul Bucurestiului de aproximativ 100 metri patrati, iar valoarea lui ajunge undeva la 300 000 de euro.

Voctor Piturca i-a facut cadou aceasta locuita pe vremea cand acestia eram indragostiti si aveau o relatie. Aceasta spune ca uita sa treaca la administratie sa plateasca si nu pentru ca nu ar avea bani se intampla aceste procese.

In anul 2015 artista era sa fie evacuata din casa pentru ca nu a platit intretinerea cateva luni bune la rand. Femeia este de origine lituanianca si este o fosta dansatoare de succes. Aceasta are o datorie de 5000 de lei catre asociata de proprietari si este nevoie sa achite cat mai repede.

Vica Blochina decrala ca nu se poate intelege cu doamna administrator, deoarece este o femeie rea si aroganta. Spune ca aceasta doamna administrator se cearta zilnic cu cate un proprietar al blocului.