Afla cateva lucruri interesante despre celebrul cantaret Sheeran Ed

Tanarul artist la doar 25 de ani a reusit sa faca multe piese celebre si multa lume sa se indragosteasca de muzica lui compusa in mare parte doar de el.

Toti producatorii il aclama si spun ca cea mai de succes piesa a lui „Shape of You” in 2019 va depasi 5 miliarde de vizualizari pe celebrul canal Youtube. Youtube reuseste sa rotunjeasca foarte mult veniturile interpretilor si are grija ca banii sa ajunga la el. Foarte tare!

Edward Christopher Sheeran este de origine britanica si a crescut in Suffolk. Ce lucruri interesante trebuie sa stii despre el ?

Iti spunem noi ! 😉

Incepem cu ceva amuzant, pisica lui are mult mai multi urmatoritori pe retelele de socializare, mult mai multi ca tine si prietenii tai la un loc. HAHA

Artistul britanic a cantat o parte din melodiile din soundtrackul celui mai indragist serial din lume, „Game Of Thrones”.

Alt lucru pe care sunt sigur ca nu il stiai, Elton John un celebru artist muzica l-a convins pe Ed sa lanseze melodia „Sing” care a avut un succes foarte mare.

Ce crezi ca a primit artistul de ziua lui ? O papusa Barbie, acest cadou a fost oferit de fratele sau.

Piesa „The A Team” l-a costat 21 de lire sterline, cam 110 lei in bani romanesti. Trebuie neaparat sa vezi aceasta piesa!

Ce trebuie sa mai stii despre el ? este ca el este un romantic incurabil, face orice pentru fata de care se indragosteste. O intamplare care dovedeste asta este ca a zburat jumatate de planeta sa se intalneasca cu o tanara de care s-a indragostit nebuneste.