Afla ce pateste corpul tau daca nu te speli doua zile

Este neaparat sa si necesar sa facem baie in fiecare zi, recomandat este o singura data pe corp si pe maini de mai multe ori. De ce de mai multe ori pe maini? raspunsul este pentru pe mana luam contact cu foarte multe bacterii, dupa tastatura, mouse, transportul in comin si mai ales bani.

Banii sunt principala sursa de bacterii care nu poate fi controlata. Banii sunt transmisi de la persoana la persoana fara sa stii la cine a fost in trecut asa ca ei pot trasnmite bacterii precum stafilococi, bacili, streptococi, e-coli si multe altele. Pe banii se gasesc circa 3000 de bacterii iar cele mai adesea sunt inofesnive dar care pot duce la apartia acneei.

Ce se intampla daca te speli de mai mult de doua ori pe zi pe corp ?

Iti spun eu ! pielea isi prinde din calitati si microbii ajung foarte rapid in orgasnismul tau.

Recomandat este sa te speli pe corp de maxim doua ori pe zi. Dus-ul sau baia in cada iti poate relaxa simturile dupa o zi stresanta si iti poate face un somn mult mai linistit, fara ca tu sa realizezi.

Daca nu faci baie pe corp doua zile la rand apar urmatoarele aspecte:

Mirosul intepator neplacut pe care sigur l-ai simtit in mijlocul de transport si sigur nu iti doreai sa fii tu acela care miroase si Infectii ale pielii care provoaca mancarimi si inflamatii iar spalarea sau dusul este cel mai natural si mai eficient mod de a scapa de aceste doi factori.