Despre „Ferma” si „Ferma Vedetelor”

Dupa cum stiti a inceput un nou sezon pe tema „ferma” pe pro tv si acestia nu au gresit, aceasta emisiune le-a adus un boom celor de la pro tv in subiectul audientelor.
Acum se numeste „Ferma” pentru ca sunt si participanti mai putini „comerciali” iar inainte era „ferma vedetelor” deoarece participau numai vedete.
Insa si prezentatorii s-au schimbat. Monica Bîrladeanu a fost inlocuita de Mihaela Radulescu ?i Cristian Bozgan. Filmare ce este acum pe Tv se afla din mintii Caras-Severin, mai precis la Valiug, intr-o locatie plina de zapada, temperaturi scazute si animale feroce. Temperatura in acele zone au ajuns pana la pragul de -19 grade celsius in timpul filmarilor.

Inca exista „fermierul saptamanii”, cartea fermei in care sunt toate detaliile despre cum sa fii fermier si multe aspecte traditionale. In sezonul acesta inca de la inceputul emisiunii au fost prezentati si „banditii”, aceeia ce locuiesc separat de cei din ferma. „Banditii” au fost alesi in urma unei competitii pe care au pierdut-o la inceputul emisiunii.

Din punctul meu de vedere, aceasta emisiune este captivanta si filmata intr-un mod pe care nu prea l-am vazut la multe alte televiziuni. Felicitari pro tv.