Lista Artisti Untold 2018

Untold 2018 este un festival de muzica din Romania care atrage din ce in ce mai multi participanti.

Joi, 2 august: The Chainsmokers, Afrojack, Diplo, The Asteroids Galaxy Tour, Oliver Heldens, Will Sparks, Nina Kraviz, Pan-pot, Borgore, Pendulum (DJ Set)
Vineri, 3 august: Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo, KSHMR, Tujamo, Solomun, Modestep, Noisia (DJ Set)
Sâmbata, 4 august: The Prodigy, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alesso, Danny Avila, Loco Dice, Seth Troxler, Andy C, Flux Pavilion, The Glitch Mob (DJ Set)
Duminica, 5 august: Black Eyed Peas, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Jamie Jones, Paul Kalkbrenner, Dub FX, Wilkinson (DJ Set)
Aceast program mentionat mai sus este doar programul scenei principale, pe langa aceasta scena au mai fost inca 8 scene mici cu diverse genuri muzica, de exemplu o scena a fost dedicata muzicii trance, o alta scena muzicii hip-hop, alta scena dedicata genului muzica deep house sau tech house si multe altele.

Untold a fost desemnat ca fiind castigatorul premiului BEST MAJOR FESTIVAL in cadrul Europe Festial Awards 2015.

Cei mai indragiti aristi sunt Jason Derulo care are doar cateva aparitii in Romania, se spune ca dupa showul de la untold in urmarea zi va avea show intr-un club exclusivist din zona Mamaia, Constanta.

Se pare ca romanii sunt din ce in ce mai receptivi la acest gen muzica. Va recomandam daca veti petrecere la untold sa va faceti toate pregatirile de intrare la eveniment cu o zi inainte deoarece locul o sa fie foarte aglomerat.

Vor fi asteptati circa 355.000 de mii de spectatori in toate zilele. Cel mai grandios eveniment din Romania.

Conpania care administra evenimentul a adunat in 2017 profit de circa 60 milioane de lei si de la an la an suma se mareste dar si pretentiile publicului se maresc.

Trebuie neaparat sa iei parte la un asa eveniment imporntant.