Silviu Nedelea a fost dezamagit de emsiunea Chefi la Cutite!

Silviu Nedelea a fost concurent in cadrul emisiunii „Chefi la Cutite” difuzata pe antena1. El a ajuns pana in semifinale in echipa lui Sorin Bontea. echipa albastra, insa in primele faze ale emisiunii el a fost in echipa lui Forin Dumitrescu, echipa rosie.

Silviu Nedelea este un bucatar desavarsit cu o vasta experienta in bucatarie, el a postat un lung mesaj pe pagina sa de socializare in care spune ca a fost dezamagit de jurizarea lui Catalin Scarlatescu, deoarece chefii au jurizat semifinala iar Catalin Scarlatescu i-a descoperit preparatul si l-a depunctat. Silviu Nedelea declara tot in acea postare ca chef Catalin Scarlatescu a venit dupa anuntarea castigatorului finalei chef la cutite si si-a cerut scuze de nenumarate ori pentru ceea ce a facut. Silviu Nedelea declara pentru Scarlatescu „Nu am sa te iert ca bucatar!” si ca ceea ce a facut nu a fost profesionist din partea lui.
Se pare ca chef Catalin Scarlatescu a vrut neaparat sa castige „calcand” peste orice si oricine, insa soarta nu a tinut cu el!

Castigatorul acestui sezon a fost chef Sorin Bontea cu al sau participant, Munti, pe numele lui real Mihai Munteanu.

Un mic fragment din postarea acestui bucatar, Silviu Nedelea, declarat pe pagina sa de facebook fata de chef Catalin Scarlatescu: „Catalin Scarlatescu, m-ai rugat sa te iert 20 de minute încontinuu dupa finala! Mi-ai spus ca nu îmi va ajunge o via?a sa te iert pentru ce mi-ai facut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ?i-ai dorit enorm sa câ?tigi cu Maria! Te-am iertat ca om dupa primul minut în care m-ai îmbra?i?at! Dar nu am sa te iert ca BUCATAR, când am sa te prind la gatit, noi 2, fata în fata! „