Silviu Nedelea a fost dezamagit de emsiunea Chefi la Cutite!

Silviu Nedelea a fost concurent in cadrul emisiunii „Chefi la Cutite” difuzata pe antena1. El a ajuns pana in semifinale in echipa lui Sorin Bontea. echipa albastra, insa in primele faze ale emisiunii el a fost in echipa lui Forin Dumitrescu, echipa rosie.

Silviu Nedelea este un bucatar desavarsit cu o vasta experienta in bucatarie, el a postat un lung mesaj pe pagina sa de socializare in care spune ca a fost dezamagit de jurizarea lui Catalin Scarlatescu, deoarece chefii au jurizat semifinala iar Catalin Scarlatescu i-a descoperit preparatul si l-a depunctat. Silviu Nedelea declara tot in acea postare ca chef Catalin Scarlatescu a venit dupa anuntarea castigatorului finalei chef la cutite si si-a cerut scuze de nenumarate ori pentru ceea ce a facut. Silviu Nedelea declara pentru Scarlatescu „Nu am să te iert ca bucătar!” si ca ceea ce a facut nu a fost profesionist din partea lui.
Se pare ca chef Catalin Scarlatescu a vrut neaparat sa castige „calcand” peste orice si oricine, insa soarta nu a tinut cu el!

Castigatorul acestui sezon a fost chef Sorin Bontea cu al sau participant, Munti, pe numele lui real Mihai Munteanu.

Un mic fragment din postarea acestui bucatar, Silviu Nedelea, declarat pe pagina sa de facebook fata de chef Catalin Scarlatescu: „Cătălin Scărlătescu, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria! Te-am iertat ca om după primul minut în care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert ca BUCĂTAR, când am să te prind la gătit, noi 2, faţă în faţă! „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *